logo NCGeo

NCG symposium op 2 november bij de TU Delft

Annual NCG Symposium, Delft, 2 November 2017

Uitnodiging tot deelname en presentaties

Op 2 november organiseert het NCG haar jaarlijkse NCG symposium, ditmaal bij de TU Delft. Dit volgt op het succes van de eerste editie, vorig jaar in Enschede.

Het symposium is gratis toegankelijk en bedoeld voor alle onderzoekers en studenten van Nederlandse universiteiten, hogescholen en instituten die actief zijn in het domein van de Geodesie en Geo-Informatica. Het is open voor alle geïnteresseerden, dus ook voor professionals uit de commerciële en operationele sector.

Deze uitnodiging is in het bijzonder gericht aan promovendi, postdocs, en actieve onderzoekers in het veld, om een uitwisseling en discussie mogelijk te maken over onderzoeksresultaten en –activiteiten in deze domeinen. MSc studenten die recent een interessant afstudeer-onderwerp hebben afgerond zijn ook welkom om een bijdrage te leveren.

Graag ontvangen wij een titel, auteurs, en een korte samenvatting (~5 regels) voor 4 october via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een template hiervoor is bijgevoegd. De ontvangen bijdragen worden beoordeeld door de programma commissie, en auteurs worden voor 10 oktober ingelicht over plaatsing.

Het symposium omvat alle actieve onderzoeksactiviteiten in het domein van de Geodesie en Geo-Informatica. In het bijzonder worden bijdragen gevraagd op relevant ontwikkelingen en thema’s, zoals

  • de recente stormen en geo-hazards in Centraal- en Noord-Amerika, en Azië
  • big data
  • Nieuwe meettechnieken, en
  • Data-analytics

Aanmelding voor sprekers en deelnmers is verplicht en er wordt gewerkt op volgorde van aanmelding en vol = vol.

De inschrijving sluit op 19 oktober.

U kunt zich nu al aanmelden onder vermelding van naam en organisatie/onderwijsinstelling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Het programma wordt binnenkort weergegeven op de website van NCG: www.ncgeo.nl.

 

Het bestuur van de stichting NCG hoopt u te zien op 2 november in Delft.

 

Met vriendelijke groet,

Sieb Dijkstra

Ambtelijk secretaris st. NCG

Laatst aangepast op maandag, 18 september 2017 11:56

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com