logo NCGeo

Uitvraag kandidaten Tienstra Onderzoeksprijs 2018

 

Uitvraag voor de “Prof. J.M. Tienstra Onderzoeksprijs 2018”

Geachte mevrouw / heer,

De Nederlandse Commissie voor Geodesie heeft in 1998 de Prof. J.M. Tienstra Onderzoeksprijs ingesteld.  

Het doel van de prijs is het bevorderen en zichtbaar maken van het onderzoek in Nederland op het terrein van de geo-informatie en de geodesie. Het gaat hierbij ook om gerelateerd maatschappelijk georiënteerd onderzoek, mits vallend binnen het terrein dat door het NCG wordt bestreken. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt en de Prof. J.M. Tienstra Onderzoeksprijs 2018 wordt dit najaar uitgereikt tijdens het NCG symposium dat gehouden wordt op 29 november 2018 bij de WUR in Wageningen.

De Prof. J.M. Tienstra Onderzoeksprijs wordt toegekend aan hen die in Nederland bijzonder verdienstelijk onderzoek op bovengenoemd gebied hebben verricht. De prijs is geen oeuvreprijs. 

De prijs bestaat uit een Award en een geldbedrag van € 2.500,--.

De jury van de Prof. J.M. Tienstra Onderzoeksprijs 2018 bestaat uit dr.ir. M. Tienstra (voorzitter), dr.ir. B.M. Meijer (TU Delft, winnaar Tienstraprijs 2016), prof. dr. ir. M.G. Vosselman (ITC-Universiteit Twente), prof.dr.ir. P.J.M. van Oosterom (TU Delft, OTB) en mw. dr.ir. S. Verhagen (TU Delft, CITG).

Als u een geschikte kandidaat kunt aangedragen , dan verzoek ik u voor 1 juli a.s. een voordracht voor de prijs in te dienen (bij voorkeur via het ondergenoemde e-mailadres) bij de ambtelijk secretaris van het Nederlands Centrum voor Geodesie en Geo-Informatica, de heer ir. S.R. Dijkstra.

Het reglement van de prijs is te vinden op de website onder NCG, Tienstra Onderzoeksprijs. Nadere informatie kan worden verkregen bij de heer Dijkstra.

Een voordracht dient te bestaan uit:

  • - gegevens over de kandidaat: naam, adres (privé en werk), werkgever waar het onderzoek is uitgevoerd, beknopte levensloop;
  • - een CV van de kandidaat;
  • - de overwegingen die geleid hebben om de persoon kandidaat te stellen;
  • - een bijlage bestaande uit de publicatie(s) waarin het te beoordelen onderzoek is vastgelegd (bijv. scriptie, rapport, dissertatie, wetenschappelijk artikel).

Met vriendelijke groet,

Prof.dr.ir. A.K. Bregt,

Voorzitter van het NCG

 

Voor deze ir. S.R. Dijkstra

Ambt. secr. St. NCG

Nederlands Centrum voor Geodesie en Geo-informatica (NCG)

p/a Geonovum

Barchman Wuytierslaan 10 3818 LH Amersfoort

Postbus 508 3800 AM Amersfoort

T: 06-22992758

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W: www.ncgeo.nl

 

 

Laatst aangepast op maandag, 12 maart 2018 12:03

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com