logo NCGeo

Geo Prestige Award 2018 van het GIN

Geo Prestige Award 2018 – Geo op de Kaart

Ook dit jaar organiseert Geo-Informatie Nederland de Geo Prestige Award (GPA). Je maakt voor de tweede keer kans om deze Award te winnen! Vorig jaar was de aftrap van de GPA, met prijzen in verschillende categorieën. De ervaringen heeft het GIN gebruikt om de editie van 2018 te verbeteren.

Waarom de GPA? De GPA is in het leven geroepen om mensen uit het vakgebied te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geodomein te binden. Het thema van dit jaar is ‘Geo op de kaart’! In dat kader is het GIN op zoek naar het bedrijf, de persoon of de dienst met de meest innovatieve ontwikkeling in het geodomein, iemand die heel veel exposure heeft gegeven aan de geo-branche, een boegbeeld is voor het vakgebied of het vakgebied op andere wijze op de kaart heeft gezet.

Voordragen! U kunt bedrijven, personen of diensten voordragen waarvan u denkt dat ze in aanmerking moeten komen voor de GPA 2018. Laat het GIN weten wie of wat het vakgebied op de kaart heeft gezet en op welke manier. Voordragen kan via de GIN website. Houd de site verder ook in de gaten voor het laatste nieuws!

Hoe gaat de GPA verkiezing dit jaar? Er zijn een paar wijzigingen ten opzichte van vorig jaar:

  • U kunt meedingen naar twee prijzen: de vakjuryprijs én de publieksprijs;
  • U kunt alleen worden voorgedragen door anderen;
  • Het publiek kan live stemmen op het GINgala én via een online poll.

Tot half september 2018 kan iemand voorgedragen worden. Op basis van de inzendingen stelt de jury (de winnaars van vorig jaar) een shortlist met genomineerden op. De jury benadert de genomineerden, waarna zij op de website worden gepubliceerd.

U kunt stemmen via een online poll of tijdens het GINgala waar de genomineerden zich presenteren  waarna wordt gestemd voor de publieksprijs. De winnaar van de vakjuryprijs wordt bepaald op basis van de nominaties en de informatie die ingewonnen wordt over de genomineerden. Beide prijzen worden uitgereikt tijdens het GINgala op 19 november 2018 in Den Bosch.

Wat kun U winnen? De GPA gaat niet over het winnen van iets fysieks, het zorgt ervoor dat iedereen in het geo-werkveld weet dat U de juiste uitstraling hebt, het boegbeeld bent voor ons vakgebied. Je wint eeuwige roem! Daarnaast krijgt u een plek op het nominatieplein tijdens GeoBuzz op 20 en 21 november 2018. Winnaars van de publieksprijs en de vakjuryprijs worden ook uitgenodigd om volgend jaar plaats te nemen in de jury van de volgende GPA verkiezing.

Weet u iemand die zeker kans moet maken op de GPA 2018? Klik hier

Vanaf nu is het mogelijk kandidaten voor te dragen voor de Geo Prestige Award 2018! De Geo Prestige Award (GPA) wordt toegekend aan een persoon die zich positief onderscheiden heeft in het belang van ons vakgebied. Kandidaten hebben hart voor geo-informatie en zijn een ambassadeur voor het vakgebied. Kandidaten kunnen door collega’s worden voorgedragen. Een voordracht wordt goed gemotiveerd en de kandidaat dient op de hoogte te worden gesteld. Uitgezonderd zijn persoonlijke voordrachten van de juryleden. De voordracht wordt ingediend bij het verenigingsbureau van GIN door het invullen van het onderstaande formulier.

Dit jaar worden er twee prijzen uitgereikt: de Jury- én Publieksprijs. De winnaar(s) worden tijdens het GIN Gala op maandag 19 november 2018 bekendgemaakt.

Juryprijs

De onafhankelijke jury van de GPA bestaat uit de drie winnaars van de GPA 2017 en staat onder leiding van een voorzitter die uit hun midden wordt gekozen. De jury bespreekt alle inzendingen en stelt op basis hiervan een lijst van genomineerden én de winnaar van de GPA Juryprijs vast. De jury licht haar keuze voor de winnaar van de GPA Juryprijs tijdens het GIN Gala nader toe.

Publieks- en Juryprijs

Zodra de lijst met genomineerden bekend is wordt deze op de website van GIN gepubliceerd. Hierna heeft iedereen de mogelijkheid om te stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat. Deze stemmen wegen mee om vast te stellen wie de GPA Publieksprijs 2018 wint. Tijdens het GIN Gala kan er ook live worden gestemd. De winnaar van de GPA Publieksprijs is diegene die opgeteld de meeste stemmen heeft gekregen van het publiek.

Kent u iemand die voor de Geo Pretige Award in aanmerking moet komen?

Draag diegene dan voor door dit formulier in te vullen en houd de website in de gaten!

Laatst aangepast op maandag, 10 september 2018 10:52

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com