logo NCGeo

GIN / NCG Scriptie prijs 2018

GIN / NCG Scriptieprijs 2018

Uitvraag naar scrities:

Voor studenten:  Ben jij trots op je afstudeerscriptie? Laat het dan aan het GIN weten! Ook dit jaar gaat Geo-Informatie Nederland weer op zoek naar de beste scriptie van het jaar. En hoe mooi zou het zijn als dat jouw scriptie is?!  Win je deze wedstrijd, dan sleep je de GIN / NCG-Scriptieprijs in de wacht. Dat is dé prijs waarmee je als net afgestudeerde in de picture komt te staan. Daarnaast mag je een artikel over je scriptie schrijven in het blad Geo-Info én je verdient ook nog eens een cheque van 500 euro, die beschikbaar wordt gesteld door het NCG! 

De prijs wordt uitgereikt op de vooravond van GeoBuzz in Den Bosch tijdens het GIN-gala 2018 op maandag 19 november 2018. Meedoen? Stuur je scriptie dan voor 1 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor opleidingscoördinatoren/docenten:  Heeft u pareltjes van afstudeerscripties voorbij zien komen dit jaar? Laat het dan aan het GIN weten! Ook dit jaar gaat Geo-Informatie Nederland  weer op zoek naar de beste scriptie van het jaar. De student die de beste scriptie van 2018 heeft gemaakt, wordt beloond met de GIN-NCG-Scriptieprijs! Met deze wedstrijd willen we getalenteerde studenten graag een podium geven én een nieuwe generatie aan het geowerkveld binden. Een vakkundige jury zal de inzendingen beoordelingen. Iedere opleidingscoördinator/docent van geo-gerelateerde opleidingen kan maximaal twee scripties per opleiding insturen.  De prijs wordt uitgereikt op de vooravond van GeoBuzz in Den Bosch tijdens het GIN-gala 2018 op maandag 19 november. Vindt u dat die ene student het verdient om met zijn of haar scriptie in de picture te staan? Neem dan contact met het GIN op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of via de website, net als de GPA). Scripties insturen kan tot 1 oktober, wacht dus niet te lang!

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com