NCG Talent Program – oproep voor projecten

Het NCG stimuleert de ontwikkeling van jong talent op het gebied van geodesie en geo-informatica en levert financiële bijdragen aan activiteiten zoals studiedagen, workshops en seminars van jonge onderzoekers verbonden aan een universiteit, onderzoeksinstituut of hbo. Per ingediend project wordt € 1000 aangeboden.

Het NCG Talentprogram is bedoeld voor iedereen onder de 35 jaar die actief is of wil worden op het gebied van geodesie en geo-informatica. Het moet innovatief zijn, activiteit moet connectiviteit en inclusiviteit bevorderen of op zijn minst beantwoorden aan twee van deze drie criteria.

Het is het hele jaar mogelijk om een ​​voorstel in te dienen. Het NCG-bestuur de ingediende voorstellen beoordeelt twee keer per jaar en stelt de hoogte van de NCG-bijdrage vast. Bij toekenning van het beschikbare jaarbudget kunnen dat jaar geen nieuwe voorstellen worden gehonoreerd.

Stuur een kort plan van aanpak naar info@ncgeo.nl. Het NCG beoordeelt de inzendingen zo spoedig mogelijk. Direct na de beoordeling vindt terugkoppeling naar de aanvragers plaats.

Bezoek https://ncgeo.nl/index.php/nl/ncg/ncg-talent-program  voor meer informatie.

Delen:

Ander nieuws