logo NCGeo

donderdag, 23 mei 2024 14:07

NCG-symposium 2024

Op woensdag 3 juli organiseert het Nederlands Centrum voor Geodesie en Geo-informatica (NCG) haar jaarlijkse NCG Symposium, ditmaal op de TU Delft, in het gebouw van de Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (Stevinweg 1, 2628 CN Delft).

Het symposium bestaat uit een plenair gedeelte en parallelsessies.

Het symposium is gratis toegankelijk en bedoeld voor alle onderzoekers en studenten van Nederlandse universiteiten, academies, bedrijven, overheidsinstanties en instituten die actief zijn op het gebied van geodesie, geo-informatica, aardobservatie en geo-informatiekunde en voor professionals uit de commerciële en operationele organisaties op deze terreinen. Deze uitnodiging is specifiek gericht op actieve onderzoekers in het veld, waaronder promovendi en postdocs, met als doel de uitwisseling en discussie over onderzoeksresultaten en activiteiten op deze thema’s te faciliteren. Het symposium omvat alle actieve onderzoeksactiviteiten op het gebied van de geodesie, geo-informatica, aardobservatie en geo-informatica.

Abstracts deadline7 juni 2024 (max. 200 woorden met één illustratie en voorzien van titel, auteursnamen en e-mail) via dit formulier. Ook pas afgestudeerde MSc-studenten zijn welkom om een presentatie te geven.

Uiterste acceptatiedatum en het toegewezen tijdslot voor presentatie21 juni 2024.

Aanmelding verplicht voor sprekers en deelnemers via dit formulier, of u kunt zich direct aanmelden en uw abstract indienen via dit formulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de faculteit CiTG-afdeling Geoscience & Remote Sensing: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com